AE Vastgoed

Investeren in vastgoed

Investeren met een rendement van 5% per jaar

Meer info >

Rendement

5% rendement per jaar

Investeren

Vanaf € 100.000,-

Zekerheid

1e hypotheekrecht

Start met investeren in vastgoed

Laat uw geld renderen via AE Vastgoed en investeer in vastgoed.

Vastgoed investering

Wilt u gaan investeren in vastgoed, maar wanneer het gaat om de kennis van investeringen in de vastgoed sector bent u toch wat terughoudend? Investeren in vastgoed brengt kennis van zaken met zich mee, het is namelijk van essentieel belang om te beschikken over een gedegen netwerk met de juiste kennis en ervaring in dit vakgebied.

Wij ontzorgen investeerders met onze kennis, ervaring en het uitgebreide netwerk waar wij over beschikken. Op deze manier bent ook u verzekerd van een goede aankoop waar u jaren een uitstekend rendement op kunt krijgen, zonder dat u zich hoeft te bemoeien met de exploitatie. Wel zo fijn!

"Investeren is een vak, laat het over aan de professionals"

Wat zeggen investeerders?

A. Van Leiden, Q.E. Holding B.V. te Woerden
Het is ons een genoegen te bevestigen dat wij reeds gedurende 3 jaar samenwerken met Anton Eizema via objectleningen onder hypothecaire voorwaarden. Dhr. Eizema heeft zich punctueel gehouden aan de gemaakte afspraken (tijdige betaling Van renten en aflossing) en zorgt als een goed huisvader voor de hem toevertrouwde gebouwen.

Arther Fedder te Losser
Ik heb Anton Eizema leren kennen bij marketing en branding bijeenkomsten, waar hij sprak over investeren in onroerend goed en zijn succesvolle aanpak daarin. Hij vroeg mij of hij geld kon lenen. Ik ben daar voorzichtig mee, maar op basis van zijn activiteiten en zijn resultaten heb ik geld ter beschikking gesteld om te investeren in onroerend goed. We hebben een bedrag, een termijn en een rente afgesproken. Op de einddatum heb ik het bedrag van Anton netjes met rente teruggestort gekregen. Het is prettig zakendoen en samenwerken met Anton en ik kan hem u van harte aanbevelen!

Roland Mustert, MM Global Movies
Anton Eizema heb ik ruim 7 jaar geleden ontmoet bij een seminar over business educatie. Een gedreven ondernemer die toen al successen had geboekt met investeren in onroerend goed. In de jaren erna zijn wij goed bevriend geraakt. Ik heb hem leren kennen al een integer man die zich aan z’n woord en afspraken houdt. Toen hij op enig moment geld nodig had voor uitbreiding hebben we hem dat zonder aarzelen geleend, waarbij hij zelf voorstelde een contract op te stellen. In de periode erna kwam hij trouw zijn betalingsverplichtingen na. Kortom, iemand waarmee ik graag zaken doe.

Ook investeren in vastgoed?

Wilt u ook gaan investeren in vastgoed, zonder dat u daarbij zorgen heeft over de exploitatie van onroerend goed? Dan is AE Vastgoed uw geschikte partner. Wij beheren het onroerend goed door middel van verhuur en vergoeden u met 5% rendement op uw investering.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het conntactformulier in en u ontvangt vrijblijvend informatie.

Naam: E-mail: Telefoon: Bericht:
Vul hieronder de veiligheidscode 8241 in: