AE Vastgoed

Vastgoed verkopen?

AE Vastgoed koopt ook uw woning of appartement.

Vrijblijvend Aanbod >

Snel verkopen

Directe betaling voor uw vastgoed

Geen makelaar

Verkoop uw vastgoed zelf zonder kosten

De juiste prijs

Wij betalen een marktconforme prijs

Wij kopen vastgoed

U denkt er aan om uw woning te gaan verkopen. Maar al die bezichtigingen waarbij keer op keer het huis in tip top staat gebracht dient te worden. Diverse keren verschillende mensen over de vloer en geen zekerheid met betrekking tot de kans van slagen. Het is iets waar veel eigenaren van onroerend goed mee te maken krijgen op het moment dat ze het pand willen gaan verkopen.

AE Vastgoed doet het anders. Wij kopen namelijk uw woning voor een markt conforme prijs, waarbij u al deze onzekerheden die het verkopen van uw huis op een traditionele manier met zich meebrengt kunt vermijden.

Vrijblijvend Aanbod >

De waarde van uw pand

Het bepalen van de waarde van een pand is niet altijd even gemakkelijk. Wanneer u 10 makelaars of taxateurs een waardebepaling laat doen, zal deze iedere keer verschillend zijn. De waarde van uw pand is immers afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan het type pand, de staat van onderhoud, maar ook de locatie en mogelijkheden van het pand spelen hierbij een belangrijke rol. Maar ook zaken als de perceelgrootte, het vloeroppervlak van de woning, de functionele indeling en het aantal kamers zijn van belang als het gaat om de potentie van een pand.

Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons netwerk van deskundigen, zijn wij uitstekend in staat om ook voor uw onroerend goed een goede waardebepaling te maken. Uiteraard bent u vrij om met ons van gedachten te wisselen over de waarde van uw pand, wij komen graag tot een prijs waarbij beide partijen zich in kunnen vinden.

Waarom verkopen aan AE Vastgoed

✓ Directe betaling per bank

✓ Zonder voorbehoud van financiering

✓ Hoge mate van zekerheid

✓ Geen makelaarskosten

✓ Snel uw woning verkocht zonder gedoe

Wat zeggen verkopers?

W. Doeves
Sinds 2017 doe ik zaken met de heer Anton Eizema en ik kan alleen maar concluderen dat de heer Eizema een man is zonder poespas en bij hem is een afspraak ook echt een afspraak ! Mijn ervaring is dat de afspraken die wij hadden vlekkeloos zijn verlopen. Hij heeft een pand van mij gekocht en zelfs een aantal panden voor mij verkocht en dat is mij zeer goed bevallen. Zo'n snelle en correcte afwikkeling maak je niet vaak mee, het is mij super goed bevallen en ik hoop dat onze zakenrelatie nog heel lang mag duren.

Hoe gaat het in zijn werk

Wilt u weten hoe het in zijn werk gaat, dan leggen wij u dat graag uit. U kunt uiteraard direct telefonisch contact met ons opnemen om het geheel gezamelijk te bespreken. Het is echter ook mogelijk om via onderstaand formulier een vrijblijvend aanbod aan te vragen voor uw vastgoed. Hierbij vragen wij u om enkele gegevens over het pand, indien u foto's heeft dan ontvangen wij deze graag per e-mail. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een bezichtiging. Bij deze bezichtiging zullen wij uw pand onder uw begeleiding komen bekijken. Hierbij zullen we de buitenkant bekijken, maar ook tesamen ieder vertrek in het pand bekijken. Indien wij vragen hebben, dan kunnen wij deze direct aan u stellen, zo houden we de lijntjes kort.

Vervolgens zal AE Vastgoed voor zichzelf de puntjes op een rij zetten om zodoende te komen tot een bod op uw pand. Dit bod zullen wij u meedelen, per e-mail of telefoon, en u heeft daarna alle vrijheid om het bod te overwegen. Indien u akkoord gaat zullen wij het traject verder inslaan, waarbij uiteindelijk de ondertekening bij de notaris zal volgen. Hopleijk mogen wij ook met u een toost uitbrengen op een geslaagde onroerend goed transactie.

Ja, ik wil mijn pand verkopen

Wilt u een vrijblijvend aanbod voor uw onroerend goed? Dan verzoeken wij u om hiervoor het contactformulier te gebruiken.

In het opmerkingen veld kunt u de aanvullende informatie aangeven waaronder:

• De adresgegevens, waaronder straatnaam, huisnummer en plaats
• Perceelgrootte en vloeroppervlak
• Staat van onderhoud
• Eventuele min- en pluspunten

Heeft u ook foto's van uw onroerend goed, dan zijn wij daar erg benieuwd naar. Wij verzoeken u om de foto's per e-mail te versturen naar ons e-mailadres: info@aevastgoed.nl

Naam: E-mail: Telefoon: Bericht:
Vul hieronder de veiligheidscode 6226 in: